Blog

Geld besparen zonder gedoe: jouw gids om tot 40% minder uit te geven aan de afwerking van je nieuwbouwwoning

Nieuws
Geld besparen zonder gedoe: jouw gids om tot 40% minder uit te geven aan de afwerking van je nieuwbouwwoning!
De bouw en verkoop van nieuwbouw staan flink onder druk, en daarmee ook de marges voor de bouwers. Daarom wordt er gezocht naar nieuwe verdienmogelijkheden. Het uitbreiden van het meer- en minderwerk met opties in woningafwerking zoals muur- en vloerafwerking is een trend die wij steeds meer zien.

Wij zijn van mening dat bouwers met hun kopers begeleiding en mooie woonstudios ‘misbruik’ maken van de tijdsdruk, die veel kopers ervaren. Dit in combinatie met een stuk onwetendheid en het goede vertrouwen van de kopers zorgt ervoor dat zij de woningafwerking voor de hoofdprijs inkopen. Natuurlijk kiezen kopers ook voor het gemak om dit direct vanuit de bouw te doen. Maar besef wel dat een keuze voor deze meerwerkopties duizenden euro’s duurder uitpakt, dan wanneer je zelf de markt opgaat en goede leveranciers uitzoekt!

Wees verstandig, geen dief van je eigen portemonnee en neem het heft in eigen handen! Of geef die juist uit handen aan het ervaren inkoopteam van Collectief Inkoop Platform. In onze e-paper ‘Geld besparen zonder gedoe: de gids om tot 40% minder uit te geven aan de afwerking van je nieuwbouwwoning’ lees je hoe je flink kunt besparen op de woningafwerking. Veel leesplezier en inspiratie!

Download de e-paper hier!