Blog

We stonden op de Woonbeurs Rotterdam!

Nieuws
Woonbeurs Rotterdam en Regio 2023
Onze vuurdoop voor een beurstand moest natuurlijk in onze thuishaven zijn, dus we kozen voor de Woonbeurs Rotterdam en Regio 2023. Een beurs waar toekomstig nieuwbouwkopers worden geïnformeerd over de nieuwbouwprojecten in Rotterdam e.o. en voor ons dus een mooie gelegenheid om ons concept te presenteren. Natuurlijk een spannend moment, maar het is vooral enthousiasme dat bij ons team zichtbaar is. Dit is het moment om ons aan het grote publiek te presenteren, en aan marktpartijen als bouwers, ontwikkelaars en makelaars. Speciaal voor de beurshouders was er vrijdag, de dag voor de beurs, een netwerk borrel waar we nieuwe contacten hebben gelegd, en enthousiast op ons concept werd gereageerd. Onze samenwerking met Timpaan is daar onder het genot van een borrel en bitterbal voorbesproken 😊. Inmiddels werken we officieel samen en worden de nieuwbouwkopers van Timpaan projecten vroegtijdig meegenomen in de afwerkingsmogelijkheden via Collectief Inkoop Platform.

Zaterdagmorgen weer vroeg uit de veren om onze stand verder af te bouwen en de laatste voorbereidingen te treffen voor ons seminar ‘De kracht van collectief inkopen via Collectief Inkoop Platform’. Speciaal voor deze beursdag hebben wij ook een beursactie: inschrijvers van onze nieuwsbrief maken kans op een Sonos speaker. Om 9:00 gaan de deuren open en het valt ons op dat er direct publiek binnenstroomt!

Met in totaal 5 ‘man’ op de vloer spreken we veel bezoekers, zien wij een flink aantal nieuwsbriefinschrijvingen, en we constateren dat marktpartijen enigszins verbaast naar de drukte bij onze stand kijken. We krijgen louter positieve reacties en met KPN, die tegenover ons een stand heeft, maken we ook een praatje. We besluiten snel een afspraak in te plannen en we kunnen je ondertussen informeren dat we een samenwerking zijn aangegaan. Onze burencollectieven krijgen nu een extra aantrekkelijk aanbod van KPN aangeboden. En met succes! Want de eerste KPN klanten via CIP staan genoteerd.

Maar nu weer terug naar de beurs. Bijna 5000 bezoekers, 30 stands, diverse seminars, en vele gesprekken verder sluiten we om 17:00 af. Maar niet voordat we de trekking van onze beursactie hebben gedaan! Na het afbouwen doen we met het team nog een hapje en een drankje, en toosten we op onze eerste beurs! Met 2 nieuw gestarte burencollectieven ‘Bayhouse’ en ‘Blinq’, nieuwe samenwerkingen met marktpartijen kijken we terug op een zeer geslaagde beurs voor Collectief Inkoop Platform. Dit smaakt naar meer!