Blog

Samenwerking TIMPAAN met project 'Heemtuinen' officieel van start!

Donderdag 14 september 2023 is er begonnen met de verkoop van ‘Heemtuinen’ in Vlaardingen.
Tijdens het startevent op de bouwlocatie konden geïnteresseerden een kijkje op locatie nemen, een gesprek met adviseurs aangaan en het schitterende magazine ophalen. En wij zijn bijzonder trots dat Collectief Inkoop Platform ook een plekje in het magazine heeft verworven! In samenwerking met Timpaan - de ontwikkelaar van Heemtuinen - zal Collectief Inkoop Platform namelijk een burencollectief voor ‘Heemtuinen’ organiseren. Daarmee is onze samenwerking nu officieel!
Wij zullen de toekomstig bewoners begeleiden en ontzorgen bij de afwerking van de cascowoning tot droomwoning. Door te kiezen voor leveranciers via Collectief Inkoop Platform zijn de toekomstige bewoners verzekerd van goede leveranciers en een extra scherp aanbod qua prijs en geboden service/product. Zo vullen wij Timpaan mooi aan om een echt thuis voor de toekomstig bewoners te realiseren.

Over De Heemtuinen

Heemtuinen in Vlaardingen is ontworpen met groen als basis, waardoor de bewoners straks niet alleen naast, maar ook een in een park wonen. Duurzame beplanting maakt de dienst uit. Er komen nestkastjes en bijenhotels en vooral veel ruimte voor een levendige flora en fauna. De natuur komt tot aan de voordeur. Er wordt gebouwd met materialen die hergebruikt kunnen worden. De woning wordt opgeleverd met waterpomp en zonnepanelen. Alle woningen in De Heemtuinen worden energieneutraal: ze wekken net zoveel energie op als dat ze verbruiken. Fase (A) Klaproos betreft 41 rijwoningen en 29 appartementen vanaf € 297.500 VON. Inschrijven voor een woning kan tot maandagmorgen 25 september 2023 10.00 uur.