Blog

Samenwerking met Mahler Vastgoed Ontwikkeling

Samenwerking met Mahler Vastgoed Ontwikkeling
Het is voor iedere nieuwbouwkoper mogelijk om zelf een burencollectief op Collectief Inkoop Platform te starten. Gratis en geheel vrijblijvend! Vaak ligt het initiatief bij de kopers, maar er zijn ook ontwikkelaars/bouwers die de toegevoegde waarde van Collectief Inkoop Platform zien. Mahler Vastgoed Ontwikkeling is zo’n ontwikkelaar.

1e paal event 'The Boss'
Woensdag 24 mei 2023 was het ‘Eerste paal event’ van nieuwbouwproject ‘The Boss’ in Capelle aan den IJssel, en daarmee ook de aftrap van onze samenwerking met Mahler Vastgoed Ontwikkeling (MVO). MVO benadert ieder project als een kleinschalige gebiedsontwikkeling, omdat de buurt rondom de locatie altijd een bepalende factor is. Het is de kracht van MVO om vernieuwende concepten en plannen voor woningen te ontwikkelen, waarbij verschillende belangen worden gehoord. Het project moet een meerwaarde hebben voor alle betrokkenen. En MVO blijft, na de verkoop, betrokken bij de bouw om de belangen ook gedurende het proces te beschermen. En juist die betrokkenheid van MVO is voor ons reden een samenwerking aan te gaan.

Integratie in de MVO customer journey
De nieuwbouwkopers van MVO projecten worden vanaf nu vroegtijdig meegenomen in de afwerkingsmogelijkheden via Collectief Inkoop Platform. Het is namelijk onze kracht om kopers te voorzien van leveranciers met de beste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van woningafwerking. We zijn bijzonder verheugd om samen met MVO op te trekken en de kopers te helpen bij het realiseren van hun droomwoning.

Van cascowoning naar droomwoning met Collectief Inkoop Platform en MVO!