Collectief Inkoop Platform

Wij zijn jouw gids naar de beste deals in woningafwerking, zonder concessies te doen aan kwaliteit

Van stucwerk, pvc, keukens, tuinschutting, tot huisbeveiliging en TV & Internet. Ons inkoopteam houdt de markt continu in de gaten en ons netwerk van partners scherp op prijs en kwaliteit. Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor messcherpe offertes van vakspecialisten en dat is natuurlijk precies wat je wilt. Voor jezelf, maar wellicht ook voor je buren. Vergelijk daarom bij ons je offerte of start een burencollectief! Gratis en geheel vrijblijvend.

Klik hier voor €250,- woontegoed

Wij begeleiden jou naar heel veel voordeel!

15%
GEMIDDELDE GELDBESPARING
40 uur
GEMIDDELDE TIJDSBESPARING
8,9
KLANTWAARDERING
CO²
MINDER UITSTOOT
100%
KLANTTEVREDENHEID
Wat zeggen onze klanten?
JOUW DROOMHUIS VRAAGT OM DE MOOISTE AFWERKING
Voordat je droomwoning werkelijkheid is, sta je voor een reeks uitdagingen bij het afwerken van je woning. Je bent niet de enige! In onze jarenlange ervaring hebben we gezien dat de meeste mensen tegen dezelfde obstakels aanlopen. Wij helpen jou om die obstakels te takelen en de woningafwerking soepel te laten verlopen, zodat jij zonder teveel gedoe jouw droomwoning krijgt en niet teveel betaald.

Tijd: Wij besparen jou veel tijd met het zoeken, vinden, bezoeken en vergelijken van vakspecialisten. Ons netwerk van partners staat als een huis.

Prijzen: Wij onderhandelen voor jou messcherpe prijzen, collectiviteitskortingen en extra aantrekkelijke voorwaarden. Geen schimmige deals en handjeklap, maar volledig transparant.

Kwaliteit: Wij werken met vakspecialisten waar jij echt op kunt bouwen en kunt vertrouwen. Dit bewijzen zij dag-in-dag-uit bij onze klanten en burencollectieven.

Transparantie: Wij presenteren geheel transparant per productgroep maximaal 3 vakspecialisten met hun aanbod incl. prijzen. Jij bepaalt van wie jij een maatwerkofferte wilt en met wie jouw contactgegevens worden gedeeld.

Budget: Wij zorgen ervoor dat je geld kunt besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij staan voor de beste prijs-kwaliteit!


WAT MAAKT ONS ANDERS DAN ANDEREN EN WAT LEVERT DIT JOU OP
Het is onze missie betaalbare droomwoningen te realiseren door woningafwerking slim in te kopen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij verbinden (nieuwbouw-)woningkopers en vakspecialisten op het gebied van woningafwerking. Denk aan: stucwerk, renovlies, pvc vloer, keukens, dakkapellen etc. Wij zijn geen platte leadgenerator, zoals de meeste 'offerteaanbieders' want:

Wij doen gedegen vooronderzoek: Ons partnernetwerk is exclusief en voorafgaand aan een samenwerking met een vakspecialist doen wij grondig onderzoek en toetsen hen op prijs, kwaliteit, continuïteit en klantenservice.

Wij hebben persoonlijk contact: Zowel met onze klanten als onze partners onderhouden we persoonlijk contact. Voor onze klanten hebben we het gemak van een platform en persoonlijk contact voor extra service. Ons netwerk van partners kennen wij persoonlijk en we kennen de ondernemer(-s) achter het bedrijf.

Wij zijn transparantie: Wij presenteren geheel transparant per productgroep maximaal 3 vakspecialisten met hun aanbod incl. prijzen. Jij bepaalt van wie jij een maatwerkofferte wilt.

Wij bewaken jouw gegevens: Wij gaan uiterst secuur om met jouw contactgegevens. Alleen op jouw verzoek sturen wij die door naar de door jouw geselecteerde partners. Niet zoals bij 'offerteaanbieders' naar tientallen 'specialisten die jij niet kent en die jou vervolgens gewenst en ongewenst (blijven) benaderen. Nee, alleen naar de vakspecialist waar jij contact mee wilt.

Beloning: Wij ontvangen alleen een beloning van onze vakspecialisten wanneer u tevreden bent. Dus geen vergoeding voor het doorzetten van jouw contactgegevens, maar pas bij afname van een product of dienst.

Burencollectieven: Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van burencollectieven. Veel kopers verenigen zich al in een WhatsApp-groep, maar wij gaan een professionele stap verder: een eigen omgeving, marktverkenning, een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van vakspecialisten in woningafwerking, prijsonderhandelingen, burenkorting, advies enzovoort. Alles transparant, onpartijdig, zonder koopverplichting en met vrije keuze in woningafwerking.
Burencollectieven
Al 32 burencollectieven met meer dan 500 deelnemers gingen jou voor. Start hier jouw burencollectief en ervaar direct de voordelen!
Van projectbouw tot vrijstaande huizen
De Lanen Oost fase 2
Wonen in Barneveld
De Heemtuinen Blok A de Klaproos
Wonen in Vlaardingen
Waterrijk
Wonen in Weesp
Hoe werkt het?
Wil je een burencollectief starten voor jouw (nieuw-)bouwproject? Dan beginnen we bij het verzamelen van zoveel mogelijk buren, zodat we de inkoopkracht en schaalvoordelen optimaal kunnen benutten. Wat de volgende stappen zijn? Dat lees je hier.

HET STARTEN VAN EEN BURENCOLLECTIEF

Wil jij geen burencollectief starten, maar wél gratis en vrijblijvend jouw huidige offerte vergelijken?
Vergelijk dan je offerte(-s) met een voorstel van onze partners. Ruim 70% kiest uiteindelijk voor een voorstel van 1 van onze partners! Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor een:

 • offerte stucwerk
 • offerte dunpleister
 • offerte renovlies
 • offerte PVC vloer
 • offerte parketvloer
 • keukenofferte
 • dakkapelofferte
 • en nog meer.

Over ons

HET TEAM
Het Collectief Inkoop Platform team bestaat uit bevlogen professionals met elk een eigen specialiteit, zoals inkoopmanagement, klantenservice en afbouw woningbouw. Wij zorgen voor een voordelige en kwalitatieve afwerking van jouw droomhuis. Meer over ons lees je hier.
Nieuws
Lees hier onze artikelen, nieuwsberichten en tips & tricks!
Blijf op de hoogte

  Duurzaamheid

  Hoe draagt collectief inkopen bij aan het milieu?

  Wist je dat collectief inkopen kan leiden tot 90% minder CO2 uitstoot? Wil je weten hoe? Lees dan verder!
  VRAGEN?
  Heb je vragen voor onze klantenservice? Vul het contactformulier in en we nemen direct contact met je op.

  Contact

  Onze socials
  Deze website gebruikt cookies om de beste site-ervaring te bieden.