Collectief Inkoop Platform
Collectief Inkoop Platform is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod als het gaat om de afwerking van nieuwbouwwoningen. Denk aan producten als: muur- en vloerafwerking, tuinschuttingen, keukens, sanitair, dakkapellen, horren, etc.

Woning afwerking extra voordelig via Collectief Inkoop Platform

Van casco naar droomwoning!
Heb je eenmaal een nieuwbouwwoning gekocht, dan zul je nog veel keuzes moeten maken om uiteindelijk je droomwoning te realiseren. Te beginnen met de meer- en minderwerk opties vanuit de bouw en vervolgens de afwerking van je woning. Voor welk type vloer, muur, etc. kies je nu? Bij welke leverancier ben je verzekerd van een messcherpe offerte en uitstekende service? Dit leidt bij veel kopers tot (keuze-)stress, en het kost je veel tijd en inspanning. Collectief Inkoop Platform maakt deze fase gemakkelijker en voordeliger. Wij zijn jouw persoonlijke gids in het vinden van de beste leveranciers tegen de scherpste prijzen!
Wij zorgen voor een kwalitatieve en voordelige afwerking van jouw droomhuis.
Samen met de kopers van nieuwbouwprojecten organiseren wij burencollectieven en ons inkoopteam selecteert voor het burencollectief de beste specialisten voor de woningafwerking. Dit zijn specialisten, die aan de beste prijs en kwaliteitseisen voldoen en het burencollectief een extra aantrekkelijke collectiviteitskorting bieden. Bestellen meer buren bij dezelfde leverancier, dan krijgt iedereen nog meer inkoopvoordeel!

Collectief inkoopvoordeel

Het starten en deelnemen aan een burencollectief, de adviesgesprekken en maatwerk offertes zijn gratis en zonder koopverplichting. Bovendien heb je altijd vrije keuze in productafwerking. Tenslotte heeft niet iedereen dezelfde smaak! Door te kiezen voor leveranciers via Collectief Inkoop Platform ben je verzekerd van goede, betrouwbare leveranciers en een extra scherp aanbod qua prijs en geboden service. Deelname levert je tevens een flinke tijdsbesparing op en je bent ook nog eens extra duurzaam bezig. In deze video leggen we stap voor stap uit hoe een burencollectief werkt.

Gratis, zonder koopverplichting én met vrije keuze

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht en ben je in afwachting van de sleutel? Zet ons ervaren inkoopteam dan direct aan het werk!

  • Start gratis een burencollectief bij Collectief Inkoop Platform of sluit je aan op jouw bestaande burencollectief, en behaal direct inkoopvoordeel. Hier vind je een overzicht van de lopende burencollectieven.
  • Wij toetsen leveranciers continu op prijs en kwaliteit. Jij bent dus verzekerd van een messcherpe offertes van de beste vakspecialisten. Heb je nog geen nieuwbouwwoning gekocht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op onze socials en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Nieuwbouwwoning gekocht?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws